Wie zijn wij >
   Oprichter >
   Achtergronden >

Wat doen wij >
   Administraties MKB >

   Inkomstenbelasting >

   Omzetbelasting >

   Vennootschapsbelasting >

Voor wie zijn wij >
   Particulieren >
   Ondernemers >
   Starters >
   Artiesten >
   Verenigingen >

Alle bestingtarieven >

EBO-administratie >

Kosten >

Helpdesk >

MN-Invest >

© 2009 MN-administraties

Contactgegevens

 
Telefoon
   0181 67 11 66
         Mobiel
06 29 318 336
 
Postadres
Pianopad 13,
3208 DM Spijkenisse
E-mail

Algemene informatie: mn@mn-administraties.nl
Webbeheerder:          mn@mn-administraties.nlDe Oprichter

De oprichter van MN-Administraties is Menno Neeser, geboren halverwege de vorige eeuw. Menno is gehuwd en samen hebben zij een dochter.

Menno is van beroep rekenkundig consultant en docent in het lezen en interpreteren van jaarrekeningen en het toepassen van fiscale regelingen voor loontrekkers en ondernemers bij het Nederlands Rekencentrum Letselschade (NRL).

Menno is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van rekensoftware en heeft daardoor de nodige kennis van het programmeren opgedaan. Vanuit die kennis is hij steeds op zoek geweest naar een overzichtelijke en begrijpelijke manier om een financiële administratie te voeren. Hierin is hij geslaagd met het programma EBO dat in één oogopslag laat zien wat is ingevoerd, of dat nu inkomsten, kosten, of fiscale handelingen zijn. Alle gegevens worden (onzichtbaar) verzameld voor de aangiften omzet-, inkomsten- en/of vennootschapsbelasting.

Naast zijn dagelijkse bezigheden en het runnen van MN-Administraties, investeert Menno via zijn nevenbedrijf MN-Invest in een buitenlands vastgoedproject en tenslotte is hij penningmeester van het Russisch-Oekraïens Zang- en Dansensemble “KALINKA” waar hijzelf in meespeelt als muzikant.

Naast al deze bezigheden heeft hij ook nog tijd over voor zijn gezin.