omhoogInvullen aangifte inkomstenbelasting alleenstaanden

Het is weer tijd voor de blauwe enveloppen met een uitnodiging om uw aangifte inkomstenbelasting te doen. Het liefst per computer, maar als u die niet heeft dan kunt u een aangiftebiljet bestellen…..via de computer.

De aangifte zelf is niet zo ingewikkeld: loon/uitkering, hypotheekrenteaftrek en mogelijk een aftrek voor ziektekosten of giften. Om te weten wat aftrekbaar is, krijgt u een toelichting. Helaas is die verre van compleet en vaak moeilijk te begrijpen. Laat u wat liggen? Wie zal het zeggen, maar vaak welis onze ervaring.
Is het voordelig zo'n aangifte inkomstenbelasting door een administratiekantoor te laten invullen? Het antwoord daarop is dat dit zeker niet duur hoeft te zijn. Is uw situatie vergelijkbaar met bovenstaand verhaal? Dan bent u uit en thuis voor € 35!
Dan kunt u uw aangifte laten invullen voor genoemd tarief.

Als u getrouwd bent of samenwoont en aangemerkt wordt als fiscale partner dan dient u bij het tarief  "Samenwonende particulieren (partners)" te kijken.

Bent u geïnteresserd? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting.