omhoogInvullen aangifte inkomstenbelasting (fiscaal) partners

Het is weer tijd voor de blauwe enveloppen met een uitnodiging  om uw aangifte inkomstenbelasting te doen. Het liefst per computer, maar als u die niet heeft dan kunt u een aangiftebiljet bestellen…..via de computer.

De aangifte zelf is niet zo ingewikkeld: loon/uitkering, hypotheekrenteaftrek en mogelijk een aftrek voor ziektekosten of giften. Om te weten wat aftrekbaar is, krijgt u een toelichting. Helaas is die verre van compleet en vaak moeilik te begrijpen. Lat u wat liggen? Wie zal het zeggen, maar onze ervaring is van wel.
Is het voordelig zo'n aangifte inkomstenbelasting door een administratiekantoor te laten invullen? Het antwoord daarop is dat dit zeker niet duur hoeft te zijn. Is uw situatie vergelijkbaar met bovenstaand verhaal? Dan bent u klaar voor € 50!

De aangifte voor u en uw partner zijn formeel gezien twee aangiften, deze worden in één aangifteprogramma verwerkt en verzonden. De reden hiervoor is dat het invullen van beide partners in één programma betere mogelijkheden geeft tot het verdelen van aftrekposten tussen beide partners om een zo hoog mogelijke teruggave, of zo laag mogelijk bijbetaling te krijgen.

Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting. Ook kunt u op onze site lezen over de voorwaarden fiscaal partnerschap inkomstenbelasting.