omhoogTussentijdse cijfers

Een administratie is vaak zeer gedetailleerd en moeilijk om op te sturen. Zeker wanneer u nog niet de zekerheid heeft dat de administratie ook daadwerkelijk klopt. De oplossing? Laat de deskundige uw administratie nakijken en corrigeren, uitmondend in een tussentijds overzicht. 

 

Voordelen tussentijds overzicht

Tussentijdse cijfers geven u de luxe ook binnen het jaar uw onderneming bij te sturen in plaats van het jaar daarna wanneer de definitieve jaarcijfers gereed zijn. Met een overzicht van belangrijkste kosten- en opbrengstposten, ziet u snel waar uw onderneming staat. Zo kunt u tussentijds belangrijke managementbeslissingen nemen en uw winst optimaliseren!

 

Banken

Ook banken en kredietverschaffers stellen regelmatig eisen aan voortzetting van de lening in de vorm van tussentijdse cijfers. Of u wilt tussentijds geld lenen voor een bepaalde investering.

Tijdig bijsturen van de bedrijfsvoering wanneer het iets slechter gaat is het devies. Een hoge winst is niet alleen een kwestie van hard werken, maar ook van informatie en beslissingen nemen naar aanleiding daarvan.

 

Voorbeeld

Een voorbeeld management overzicht hebben wij reeds voor u opgesteld, zodat u kunt zien dat weinig cijfers veel informatie kunnen bevatten.