omhoogParttime ondernemen naast fulltime baan   

MN-Administraties bestaat uit één persoon die ruim 10 jaar werkzaam is als rekenkundig consultant.
Ons kantoor werkt alleen in de avonden, de weekenden en op vrije dagen, maar toch kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Veel werk? Ja, maar ontzettend leuk om van je hobby je vak te kunnen maken.

Bij voldoende klanten of veel vraag bestaat ook de overweging om de dagelijkse werkzaamheden in te krimpen en de vrijkomende tijd aan MN-Administraties te besteden. En zo wordt parttime mogelijk fulltime.

Verbaast u zich dus niet wanneer u onze lage tarieven ziet, een ideale en unieke samenloop van omstandigheden brengt ons een bijzondere positie in de markt van administratiekantoren en boekhouders. Het is altijd raadzaam om een boekhouder te nemen die bij de omvang van uw onderneming past.

Dus is uw onderneming niet al te groot, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het kan natuurlijk voorkomen dat de administratie en uw onderneming sneller groeit dan MN-Administraties aankan. In dat geval zijn wij u behulpzaam met het vinden van een kantoor dat met haar doelstelling past bij onze doelstellingen.