Wie zijn wij >
   Oprichter >
   Achtergronden >

Wat doen wij >
   Administraties MKB >

   Inkomstenbelasting >

   Omzetbelasting >

   Vennootschapsbelasting >

Voor wie zijn wij >
   Particulieren >
   Ondernemers >
   Starters >
   Artiesten >
   Verenigingen >

Alle bestingtarieven >

EBO-administratie >

Kosten >

Helpdesk >

MN-Invest >

© 2009 MN-administraties

Contactgegevens

 
Telefoon
   0181 67 11 66
         Mobiel
06 29 318 336
 
Postadres
Pianopad 13,
3208 DM Spijkenisse
E-mail

Algemene informatie: mn@mn-administraties.nl
Webbeheerder:          mn@mn-administraties.nlStartende ondernemers

Als u begint met ondernemen, dan kom er veel op u af als startende ondernemer, belastingen,verzekeringen, rechtsvormen en inschrijvingen.
Het is dus goed u als starter goed voor te bereiden op het ondernemerschap en MN-Administarties kan u daarbij goed van dienst zijn.

Wij zien starters graag uitgroeien tot succesvolle ondernemers en daarom hebben wij een speciaal starterspakket samengesteld:

In het eerste boekjaar dat wij uw administratie verzorgen geven wij 50% korting op de administratieve dienstverlening en de startersbegeleiding en startersadviezen kosten niets.

Op deze pagina’s helpen wij de startende ondernemer op weg en geven wij alvast wat antwoorden op de vragen die iedere ondernemer in de startfase heeft.

Verzekeringen

Startende ondernemers krijgen te maken met allerhande verzekeringen. Welke verzekeringen bestaan er zoal voor startende ondernemers?

Lees meer

Belastingdienst

Starten met ondernemen betekent dat u zich moet melden bij de belastingdienst. Hoe u dit doet en op welke manier leest u in ons artikel over de belastingdienst.

Lees meer

Kamer van Koophandel

Moeten ondernemer die starten zich inschrijven? Hoe kan de Kamer van Koophandel u verder helpen bij het starten van uw onderneming?

Lees meer

Inkomstenbelasting

Begint u als eenmanszaak of v.o.f. dan krijgt u te maken met de inkomstenbelasting. De belangrijkste punten voor starters op een rij.

Lees meer

Omzetbelasting

Wat zijn de gevolgen als u als startende ondernemer te maken krijgt met de omzetbelasting. Uw verplichtingen en rechten moet u vanaf de start weten.

Lees meer

Rechtsvormen

Eenmanszaak, v.o.f. of toch een B.V. Wat zijn de afwegingen, die u als starter moet maken. Ook de nieuwe personen- vennootschappen worden behandeld.

Lees meer

Factureren

Altijd spannend uw eerste factuur versturen als startende ondernemer. Voldoe wel aan de verplichtingen, die verbonden zijn aan het uitreiken van een factuur. Handige checklist voor starters.

Lees meer

Administratie

Inkomsten, uitgaven, opbrengsten en kosten. Wilt u de administratie zelf verzorgen, zorg dan voor een goede administratie. Wat is een handige aanpak voor de startende ondernemer?

Lees meer

Vragen

Rare vragen bestaan niet, zeker niet wanneer het aankomt op het starten van een onderneming. Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag. Stel deze dan vrijblijvend aan ons administratiekantoor.

Stel uw vraag