Wie zijn wij >
   Oprichter >
   Achtergronden >

Wat doen wij >
   Administraties MKB >

   Inkomstenbelasting >

   Omzetbelasting >

   Vennootschapsbelasting >

Voor wie zijn wij >
   Particulieren >
   Ondernemers >
   Starters >
   Artiesten >
   Verenigingen >

Alle bestingtarieven >

EBO-administratie >

Kosten >

Helpdesk >

MN-Invest >

© 2009 MN-administraties

Contactgegevens

 
Telefoon
   0181 67 11 66
         Mobiel
06 29 318 336
 
Postadres
Pianopad 13,
3208 DM Spijkenisse
E-mail

Algemene informatie: mn@mn-administraties.nl
Webbeheerder:          mn@mn-administraties.nlControle van de jaarrekening bij verenigingen

Er zijn nogal wat verenigingen in Nederland, zoals de vereniging van eigenaren van een flat- of appartementengebouw, muziek- en sportverenigingen.
De vereniging heet een bestuur en onderdeel van dat bestuur is vaak een penningmeester. In de ledenvergadering wordt een kascommissie benoemd die namens de leden de exploitatierekening van de penningmeester controleert.
De kascommissie bestaat meestal uit vrijwilligers, die wel een passie hebben voor hun vereniging, maar zij zijn financieel meestal geen professional.
MN-Administraties heeft veel ervaring met het penningmeesterschap. De oprichter is penningmeester van een grote vereniging waar het nodige geld in omgaat.
Wij kunnen de kascommissie dan ook uitstekend van dienst zijn door het geven van de nodige aandachtspunten en ook kunnen wij de kascommissie bijstaan bij het controleren van de exploitatierekening.

Mocht uw vereniging niet de kennis in huis hebben in de vorm van een financieel deskundige, dan bestaat ook de mogelijkheid om de financiële administratie aan MN-Administraties uit handen te geven, voor een verenigingsvriendelijk tarief.