Wie zijn wij >
   Oprichter >
   Achtergronden >

Wat doen wij >
   Administraties MKB >

   Inkomstenbelasting >

   Omzetbelasting >

   Vennootschapsbelasting >

Voor wie zijn wij >
   Particulieren >
   Ondernemers >
   Starters >
   Artiesten >
   Verenigingen >

Alle bestingtarieven >

EBO-administratie >

Kosten >

Helpdesk >

MN-Invest >

© 2009 MN-administraties

Contactgegevens

 
Telefoon
   0181 67 11 66
         Mobiel
06 29 318 336
 
Postadres
Pianopad 13,
3208 DM Spijkenisse
E-mail

Algemene informatie: mn@mn-administraties.nl
Webbeheerder:          mn@mn-administraties.nlWie zijn wij?

MN-Administraties is een klein administratiekantoor dat is ontstaan uit een hobby van de oprichter, Menno Neeser. Vandaar dus MN-Administraties. Simpel en doorzichtig. In het kantoor is maar één persoon parttime werkzaam en toch wordt overal gesproken over wij. Dit komt door de visie van de oprichter die het gevoel wil geven dat er op alle fronten met de klanten wordt samengewerkt.

Lees verderop meer over onze achtergronden.

De hobby van de oprichter is nauw verbonden aan de dagelijkse werkzaamheden van de oprichter. Sinds jaar en dag houdt Menno zich bezig met de diverse CAO’s, de lonen, uitkeringen en regelingen voor werknemers. Ook de vele fiscale regelingen voor particulieren en het behulpzaam zijn met het doen van de belastingaangiften doet hij al jaren vrijwel belangeloos voor de nodige mensen, gewoon om een handje te helpen.

Daarnaast bestaat het werkgebied voor een belangrijk deel uit de interpretatie van jaarrekeningen van kleinere ondernemingen en fiscale regelingen voor ondernemers.

Tenslotte is Menno penningmeester van de muziek- zang- en dansvereniging “Kalinka” waar jaarlijks het nodige gebeurt, ook op financieel gebied.

In de loop van de jaren heeft Menno al de nodige ondernemers, artiesten en MKB-ers geholpen bij het starten van hun bedrijf en voor verschillende bedrijven doet hij nog steeds de financiële en fiscale administratie.

Het werd dus tijd om de hobby verder te professionaliseren en dat is sinds 2006 het geval. MN-Administraties is opgericht, omdat wij weten dat uw administratie, belastingaangifte of jaarrekening bij ons in zeer goede handen is.

Adviseur voor midden en kleinbedrijf

Door een jarenlange ervaring met financiële en fiscale analyses en dienstverlening, zowel voor particulieren als voor ondernemers, hebben wij de expertise in huis om de particuliere administratie, de boekhouding en de jaarrekening of belastingaangiften van uw éénmanszaak, open vennootschap (vennootschap onder firma of maatschap) of besloten vennootschap uitstekend te verzorgen. Het signaleren van kansen en bedreigingen voor uw onderneming geeft ons de mogelijkheid u met raad en daad ter zijde te staan, iets waarin u zeker de toegevoegde waarde ten opzichte van andere administratiekantoren zult ervaren. Gelukkig kunt u bouwen op de betaalbare en deskundige hulp van ons kantoor. Door persoonlijke aandacht, kwalitatieve dienstverlening en een aantrekkelijke prijs.               

Klein administratiekantoor met  lage tarieven

Bij lage tarieven lijkt er vaak een adder onder het gras.

MN-Administraties is een klein kantoor, waar maar één persoon werkzaam is. Er zijn op die manier weinig kosten, zodat de tarieven laag kunnen blijven.

De kennis en inzichten worden dagelijks op peil gehouden binnen het raam van de dagelijkse werkzaamheden, bestaande uit het zoeken, analyseren en interpreteren van (jaar)cijfers van particulieren en ondernemers en het toepassen van de vele al dan niet fiscale regels. Zodoende kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste actuele ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied, plukt u daarvan de vruchten. Wat u aan ons betaalt voor een nette boekhouding en vlotte belastingaangifte, betaalt zichzelf in de praktijk meervoudig terug. Aan de ene kant voldoet u aan alle regelgeving, zodat u niet wordt geconfronteerd met onverwachte naheffingen en boetes. Aan de andere kant zorgt een aangifte inkomstenbelasting met daarin alle aftrekposten opgenomen ervoor dat u zo min mogelijk belasting afdraagt. Met MN-Administraties de belastingaanslag nog nooit zo laag en de rekening nog nooit zo goedkoop geweest.      

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons het voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Door goed te luisteren kan uw verhaal worden vertaald naar de beste oplossingen. Zo heeft u rust. Wij zijn actief en daarmee anticiperen wij op veranderende omstandigheden en wij denken mee met de particulier en de ondernemer. Wij volgen de actualiteiten, zodat u daar als eerste van profiteert.

Kortom een kleinschalig kantoor met persoonlijke aandacht voor u en uw administratie enerzijds en anderzijds de kennis en werkverdeling van een groter kantoor. Dat moet tot een aanzienlijke kostenbesparing voor u kunnen leiden met behoud of zelfs verbetering van kwaliteit. Vanuit deze overtuiging is MN-Administraties begonnen.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan rustig rond en proef de sfeer van ons kantoor.