Wie zijn wij >
   Oprichter >
   Achtergronden >

Wat doen wij >
   Administraties MKB >

   Inkomstenbelasting >

   Omzetbelasting >

   Vennootschapsbelasting >

Voor wie zijn wij >
   Particulieren >
   Ondernemers >
   Starters >
   Artiesten >
   Verenigingen >

Alle bestingtarieven >

EBO-administratie >

Kosten >

Helpdesk >

MN-Invest >

© 2009 MN-administraties

Contactgegevens

 
Telefoon
   0181 67 11 66
         Mobiel
06 29 318 336
 
Postadres
Pianopad 13,
3208 DM Spijkenisse
E-mail

Algemene informatie: mn@mn-administraties.nl
Webbeheerder:          mn@mn-administraties.nlUw boekhouding met gebruikmaking van EBO

MN-Administraties heeft zelf het boekhoudprogramma EBO ontwikkeld dat u bijzonder behulpzaam is met het zelf voeren en ordenen van uw boekhouding/financiële administratie. Het programma werkt onder Excel van Microsoft en heeft bijzonder veel toepassingsmogelijkheden.

Ebo is in twee varianten verkrijgbaar, de invoerversie en de complete versie. De kosten van Ebo vallen mee, zeker als u kijkt naar de besparingen op het voeren van de boekhouding.

Met de complete versie kunt u voor € 200 per jaar zelf alle boekingen invoeren. Hiermee genereert u direct de gegevens voor de aangifte omzetbelasting, een balans en de winst- en verliesrekening. Mocht u twijfelen over de correctheid van de ingevoerde gegevens of gewoon de jaarcijfers door ons laten controleren, dan zijn hierop de tarieven voor de aangifte inkomstenbelasting ondernemers en/of vennootschapsbelasting van toepassing.

Met de invoerversie levert u per kwartaal de ingevoerde gegevens aan via email bij MN-Administraties. Deze versie kost u slechts € 10 per maand. Wij zorgen er dan voor dat de ingevoerde bladen aan het hoofdprogramma worden gekoppeld, zodat de gegevens worden verzameld voor de aangifte omzet-, inkomsten- en/of vennootschapsbelasting.